Aanbod

Individuele Coachingssessie / Introductie sessie

Een sessie duurt 1,5 uur en begint met een korte intake, gevolgd door de coaching met het paard in de bak en een nabespreking. Een eenmalige sessie is perfect als je kennis wilt maken met paardencoaching of meer inzicht wilt krijgen in jezelf, als je wilt onderzoeken wat er speelt en hoe je daarmee kunt omgaan of als je zelf al een thema hebt waaraan je wilt werken.

op aanvraag  

Coachingstraject

Als er behoefte is om dieper te gaan is een coaching traject heel fijn. Het geeft meer ruimte om planmatig te werken. Tijdens de 1e sessie onderzoeken we wat er speelt en maken we samen een plan voor de komende sessies waar we dieper ingaan op elk onderdeel. Het totaal aantal sessies wordt dus samen bepaald.

op aanvraag

Group- / Teamcoaching

Coachen van een team of een groep met een paard is heel bijzonder. Het kan tijdens een teamuitje, om elkaar beter te leren kennen en samen een sterkere band te krijgen ('teambuilding'), maar het kan ook om meer inzicht te krijgen in wat er speelt bij het team (bijv. bij niet optimaal functioneren) en om aan jullie gezamenlijke doel te werken. Afhankelijk van de wensen zijn een dagdeel of meerdere dagen bespreekbaar.

op aanvraag